Miten tilaustyö toimii?

Tiedustella voi verkkosivutoni, facebookin tai instagramin kautta. Jos et ole varma mitä etsit, kerron mielelläni koosta, materiaaleista jne. Tässä vaiheessa on hyvä ilmoittaa mikäli haluat jotain muutoksia työhön kuten kaulapanta pois tai vastaavaa. Mikäli kyseessä on valjaiden tai jonkin isomman tekijän poisto, niin voi olla, että tarvitsen toisen kuvan jossa tätä kuvassa peittynyttä kohtaa ei ole peitetty. Tästä esimerkkinä, karvat voi kasvaa tiettyyn suuntaan rintakehässä ja aiheuttaa “pyörteen”, kuten meidän jo edesmenneellä koiralla. Maalaustyylistä riippuen, kuvaan ei kuitenkaan välttämättä tule rintakehää niin tarkasti, että tällä on välttämättä merkitystä.

Kun taideteos on valmis, lähetän sähköpostissa kuvan teoksesta hyväksyttäväksi ja mikäli kaikki on kunnossa, voin postittaa työn sovittuun osoitteeseen.

Oulun alueella on mahdolista sopia työn luovutus ja maksu paikanpäällä, koska asun Kellon alueella.

Paras kuva:

Valokuva tulisi ottaa korkealla resoluutiolla ja esimerkiksi silmien korkeudelta kohteen kanssa. Valokuvan on oltava selkeä, samalla kun siitä näkyy lemmikin todelliset värit ja silmien tulee olla näkyvissä ja selkeät, jotta kohteen luonne silmien kautta tulee esille.

Pyri välttämään valokuvia joissa on voimakas auringon valo tai liian tummat varjot.

Poikkeukset:

Valitettavasti menehtyneistä lemmikeistä ei ole mahdollista ottaa enempää kuvia, mutta ehkäpä yhdessä löydämme kuvan tai kuvia, mistä voin lähteä työstämään muistokuvaa.

 

Kun muotokuva on valmis, lähetän muotokuvasta digitaalisen kuvan asiakkaalle sähköpostitse, jolloin voi olla mahdollista lisätä pieniä ehdotuksia. Esimerkiksi pienet värilisäykset tai ylimääräiset tekstuurit turkissa. Muutokset, kuten kaulapannan poistaminen, koon muuttaminen tai muut suuremmat muutokset, eivät kuitenkaan ole mahdollisia. Muutoksia tai hyvityksiä ei tehdä, kun muotokuva on valmis, koska kuvan päälle tulee kevyt kerros fiksatiivia suojaaman työtä.

Muotokuvien hinnoittelu

Useampi eläin samassa kuvassa, +40% hintaan / lisätty eläin.

 Esim. Lyijykynätyö A4 kokoisena jossa kolme eläintä (140 +56 +56) 252€ + mahdollinnen postikulu.

Lyijykynä

A4          8.3 x 11.7 in         140€

  A3         11.7 x 16.5 in         200€

Pastelli

A4           8.3 x 11.7 in          180€

A3          11.7 x 16.5 in         240€

Vesiväri

A4         8.3 x 11.7 in       160€

A3       11.7 x 16.5 in      220€

A2    300€

Akryyli

A4         8.3 x 11.7 in       220€

A3       11.7 x 16.5 in      300€

A2     420€

Toisen kokoisista töistä voimme keskustella erikseen.